frans van de reep
  • Male
  • Valthe
  • Netherlands
Share on Facebook MySpace

Frans van de reep's Friends

  • Niels Wijdenes

frans van de reep's Groups

 

frans van de reep's Page

Profile Information

Authentication - Please enter the title of any spiritual book to verify you are a real person.
Grundlinien einer Erkenntnistheorie der Goetheschen Weltanschauung Rudolf Steiner
What is your current spiritual level of innerstanding?
Seeker
How did you find out about the Resistance?
Youtube
Your profile will be personally reviewed. If approved please take a look at our site protocols located at this link. http://ning.it/15q2iJ1 Wholeness and Balance Vibrations!
Confirm

Comment Wall (3 comments)

You need to be a member of THE OFFICIAL RESISTANCE to add comments!

Join THE OFFICIAL RESISTANCE

At 11:39pm on January 29, 2015, Niels Wijdenes said…

Dag Frans,

Welkom, ik zag je post maar kon niet reageren.

45 jaar is lang terug en het bewustzijn creëert nu eenmaal blokkades na negatieve emotionele situaties, veelal onbewust. Deze blokkades ervaar je als weerstand op het moment dat een zelfde situatie zich voordoet, of als je dichter bij jezelf wilt komen en daarvoor door die emotie heen moet. Het is moeilijk te zeggen wat toen fout ging, wel kan ik je adviseren om te zoeken naar overeenkomsten tussen toen en nu op het moment dat je bang wordt om weer gevoeliger te worden.

Als voorbeeld; de zwangerschappen van mijn ex heeft mij meer pijn bezorgt dan het overlijden van mijn vader, niet bepaald gezond dus en ik heb hier maanden mee rondgelopen. Na enig onderzoek kwam ik erachter dat mijn moeder een overleden tweeling heeft gehad en toen ik die emotie van haar met die van mij verbond was het in 2 dagen weg. Ik had dus last van de onverwerkte emoties van mijn moeder. Maar het had vanalles kunnen zijn, ik had 30 jaar last van onzichtbare emoties.

Jij bent echter bang voor een situatie waar je al in hebt gezeten, is er iets gebeurt toen? Zijn er mensen geweest die je gedrag toen afgekeurd hebben? Dingen die je niet wilt zien, of toen niet hebt begrepen of bang voor was?

Het beste om hierdoor heen te komen is mijns inziens door gewoon aan de slag te gaan en te dealen met angsten en emoties als zij zich voordoen en probeer ze te verbinden met het verleden. Meditatie als je de angst ervaart kan je veel helpen meer inzichten te krijgen. Mocht je vragen hebben dan hoor ik het graag!

Groeten en wholeness

At 5:06pm on January 28, 2015, janet myers said…

"Wholeness!  http://www.resistance2010.com/group/new-members this is a very good link to click on when you are new to this site...  welcome, Janet"

At 8:48pm on January 27, 2015, Kishaun said…
Welcome to the Resistance family. Happy to see you and send well wishes your way on this never ending journey")
ShareINAll
 
 
 

About

Sevan Bomar created this Ning Network.

© 2024   Created by Sevan Bomar.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service